FREYA on kauneuden, rakkauden ja hedelmällisyyden jumalatar. hän on myös kaikkein kaunein.

JOTEN KAUNIITA UNIA JA HYVÄÄ HUOMENTA.

FREYA BEDS. SLEEP IN HEAVEN.

Kun yli 40 vuotta alalla työskennellyt isäni, työterveyslääkärimme, ja minä – kolmannen polven huonekalukauppias, Juhana – keskustelimme viimeisen kymmennen vuoden markkinatilanteesta, alkoi syntyä jotain ainutkertaista ja hienoa. Freya työryhmämme päätti yhdistää voimat, hankkia huippusänkyjä valmistaneita ammattilaisia ja tuoda markkinoille uuden Premium -sänkymalliston, joka on laadultaan paras, mutta hinnaltaan edullinen.

RAKKAUDEN TEHDAS

Tehtaamme valmistaa koneellisesti ja täysin käsityönä tuotettuja sänkyjä parhaista materiaaleista. Tehtaan henkilökunnalla on pitkä kokemus premium-sänkyjen valmistuksesta, sekä luonnonmateriaalien käytöstä sänkyvalmistuksessa. Oman tuotantomme ansiosta laatukriteerit, toimitusaika ja yksilöllisyys voidaan nostaa kokonaan uudelle tasolle. Freya Beds -sänkybrändi on kotimainen. Tuotanto on pohjoismaissa.

MAAILMAN PARHAAT MATERIAALIT

Tiedätkö oikeasti, mistä sänkysi on valmistettu? Olemme tutkineet nukkumisergonomiaa ja asiakaspalautetta myydyistä sängyistä paljon. Vita Talalay -luonnonkumi on ainoa materiaali, jonka on todettu hylkivän hyönteisiä ja bakteereja niin paljon, että se jopa estää niitä tulemasta vuoteeseesi. Vuosien kehityksessä sänkyjä on myyty monin eri innovaatioin ja myyntitekniikoin. Yhdestä asiasta koko kehitysryhmä on aivan varma. Kun sänky tehdään parhaista materiaaleista käsityönä, se on taideteos, jonka hyöty on käytännön tasolla. Freya Beds -sarjasta löytyy tuote, joka on sängyn ostajalle paras mahdollinen valinta.

SORRY, NO CHEMICAL.

Mistä on allergiavapaat ja pitkäikäiset sängyt tehty? Luonnonantimista. Eli puuvillasta, villasta, silkistä, bambusta, koivusta, kuusesta, männystä, luonnonkumista ja hevosenjouhista. Kaikki muistamme Anderssenin sadun, jossa Todellinen prinsessa tunsi aamulla herneen 20 patjan alta. Heaven -sarjan sängyissämme on yli 10800 jousta. Sänkyvalmistuksemme patentit takaavat parhaat unet kaikille käyttäjille. Freya – sängyllä nukkujat ovat etuoikeutettuja, sillä perinteiset selkäkivut, niskakivut ja muut kiputilat helpottavat nukkuessasi, koska patentoitu sänkyrakenteemme mukautuu nukkujan mukaan antaen samalla parhaan mahdollisen tuen.

VAIN PARAS ON KYLLIKSI HYVÄ

Freya Beds -mallisto koostuu kolmesta erityyppisestä sänkyrakenteesta, josta saadaan jokaiselle nukkujalle mieluisan tuntuinen

COLLECTION – sarjassa vuoteet valmistetaan huippulaadukkaista joustinyksiköistä käyttäen Vita Talalay -materiaalia jousiston ympärillä.

SLEEP IN HEAVEN – tuotteet valmistetaan täysin käsityönä alusta loppuun. Nämä tuotteet ovat yksilöityjä ja valmistettu vain parhaista mahdollisista osista ja materiaaleista.

PURE TALALAY – sängyt valmistetaan ilman jousistoja, kokonaan Vita Talalay luonnonkumia hyödyntäen. Ensimmäistä kertaa markkinoilla on sänky, joka toimii päinvastaisesti, kuin esimerkiksi lämpöön muovautuvat viskoelastiset materiaalit.

MISSÄ ON HYVÄN UNEN SALAISUUS?

Sänkyjä myydään markkinoilla monin eri tavoin. Törmäämme usein uuden sängyn ostajien kanssa kysymykseen, kun pitäisi saada tarpeeksi jämäkkä sänky. Sängyn pitää olla tukeva, mutta ei missään nimessä pinnasta liian kova, muuten se tukkii nukkujan ääreisverenkiertoa ja usein lopputulos on huono. Sänky saa olla jämäkkä, kunhan se muotoutuu nukkujan mukaan.

Soita meille, niin kerromme kuinka sinä voit nukkua parhaiten!